Автор: Дунав мост, РусеМинистър председателят Бойко Борисов вчера посети русенския завод ВИТТЕ Аутомотив България с известно закъснение,

...
Автор: Дунав мост, РусеМинистър председателят Бойко Борисов вчера посети русенския завод ВИТТЕ Аутомотив България с известно закъснение,
Коментари Харесай

Русенски медии: Помен с чужда пита! Бойко се държеше като собственик на завода и говореше, сякаш е Богоизбран, а инвеститорите му са задължени

Автор: Дунав мост, Русе

Министър председателят Бойко Борисов вчера посети русенския завод ВИТТЕ Аутомотив България с известно забавяне, откакто беше намерено новото му уголемение.

„ По два завода дневно откриваме “, хвали се министър председателят пред натрупалите се публицисти, които желаеха да знаят какви „ трохички “ ще отпусне държавното управление за инфраструктура в Русе.

За страдание, господин Борисов попари упованията на всички и сподели някои значими неща:

- Магистралата Русе – Бяла още няма план и не е ясно с какви пари и по кое време изобщо ще бъде издигната.

- Втори мост над река Дунав при Русе бил сложен за изграждане от румънска страна и прилежащата страна не желала да го вършат.

- Газовата връзка Русе – Гюргево, която беше открита триумфално преди няколко години не работи, само че и самият министър председател не знаеше за какво.

След безмислена обиколка на завода, с цел да се снима с няколко служащи, господин Борисов стигна до извода, че елементарните служащи в Русе получавали 1500 лв. заплата, а висококвалифицираните – няколко хиляди лв. и го съобщи гордо пред камерите на публицистите , с цел да е ясно какъв брой „ добре “ живеят хората в провинцията. Това ни припомня за онази позната поговорка : „ Пешо яде зеле, различен яде свинско.  Средно статистически всеки яде свинско със зеле “.

Бойко Борисов  от самото начало на визитата си се държеше като притежател на завода и подхвърляше „ самун и зрелища “ на плебса: „ Ние произвеждаме..., ние вършим..., ние откриваме..., ние даваме... “. Сиреч вложителите са му подчинени, а той е богоизбраният. Това е превъзходен образец за това по какъв начин се прави помен с непозната пита.

Но най-малко си сподели истината, че важните инфраструктурни планове за град Русе не влизат в скорошните му проекти.

Може би за тях би трябвало да изчакаме да дойдат локалните избори и тогава да ни подмятна „ една коричка самун “ , с цел да останат на власт локалните феодали от партия „ ГЕРБ “.

Източник: dunavmost.com

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() {
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР